Werken bij DLV Advies

ONZE FUNCTIES UITGELICHT

WERKEN BIJ DLV ADVIES

Werken bij DLV Advies betekent afwisseling, veel vrijheid en volop kansen om je doelen te bereiken. Je werkt voor het grootste agrarische adviesbedrijf dat betrokken is bij de nieuwste innovaties in de agrarische sector op het gebied van onder andere emissiebeperking, mestbewerking en energie. 

DLV Advies biedt je meer dan leuk en uitdagend werk waar je net zo makkelijk bij de directeur als bij je naaste collega binnen loopt.

ONZE FUNCTIES UITGELICHT

ADVISEUR

TEAMMANAGER

INNOVATIE

STAF & BINNENDIENST

PROJECTLEIDER

STAGE & AFSTUDEREN

PRODUCTMANAGER

CREËER JE EIGEN FUNCTIE

NO NONSENSE

DLV Advies biedt je meer dan leuk en uitdagend werk waar je net zo makkelijk bij de directeur als bij je naaste collega binnen loopt.

VOL TRAINING

Ben jij Vooruitstrevend,  Ondernemend en toon je Lef? In het VOL trainings-programma leer je hoe je deze principes toepast in de praktijk.

VRIJHEID

We stimuleren zelfstandig werken en geven veel vrijheid bij het invullen van je functie. Dat is wat anders dan er alleen voor staan. 

DOORGROEIEN

Wil je straks doorgroeien in je functie, je kennis bijspijkeren of je specialiseren? Dan kun je aanvullende cursussen en trainingen volgen. Dit geldt voor alle functies.

WAT BETEKENT MET DE POTEN IN DE KLEI VOOR ONZE COLLEGA'S

ERWIN VAN KESSEL

‘ZE LEVEREN HIER ECHT MAATWERK EN CREËREN EEN FUNCTIE OM DE MENS HEEN'

Al jong wist Erwin van Kessel dat hij ‘iets’ met advisering wilde doen in de agrarische sector. Dat ‘iets’ heeft hij nu bij DLV Advies, als teammanager, helemaal ingevuld. Zo is hij actief in het werkveld en zit hij regelmatig bij ondernemers aan de keukentafel. Terwijl hij als teammanager ook op een andere manier onder de mensen is. Maar dat is nog lang niet alles, want Erwin werd direct bij zijn aanstelling aandeelhouder. Hoe dat zit? Je leest het hier.

THOM JANSEN

‘IK KRIJG NOG ELKE DAG DE KANS OM MIJ VOLOP TE ONTWIKKELEN'

Zeven jaar geleden studeerde Thom Jansen af in een periode waarin de banen niet voor het oprapen lagen. Zijn zoektocht naar een baan verliep dan ook niet vlekkeloos. “Ik had geen werkervaring en werd er wel een beetje moedeloos van dat ik door mijn gebrek aan ervaring vaak niet eens werd uitgenodigd voor een gesprek”, blikt Thom terug. Dat veranderde toen hij een vacature bij DLV Advies voorbij zag komen. Hoe dat verder ging? Je leest het hier.

FEMKE KLOMP - PULLENS

‘JE KRIJGT HIER DE RUIMTE OM JE EIGEN ROL TE PAKKEN’

Dat je bij DLV Advies echt zelf invulling geeft aan je functie blijkt uit het verhaal van Femke. Ze werd benaderd voor een binnendienstfunctie, maar werkt nu alweer ruim drie jaar als Adviseur ROM, waarbij ze aan de vooravond staat van een nieuwe stap in haar carrière. Vanaf juli 2023 begint ze bij ons als teammanager. Dat vraagt om een nadere kennismaking!

THIJS SELTEN

'KLANTGERICHTHEID BETEKENT VOOR MIJ BETROUWBAARHEID EN HET BIEDEN VAN HET JUISTE ADVIES'

De 26-jarige Thijs Selten, woonachtig in het dorp Mill, gelegen in de regio Land van Cuijk, heeft zich in korte tijd ontpopt tot adviseur Vastgoed bij DLV Advies. Na het afronden van zijn hbo-opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in vastgoed en voltooit hij momenteel zijn opleidingstraject om een volwaardige register-makelaar en -taxateur in het agrarisch en landelijk vastgoed te worden. Hij waardeert de flexibiliteit en ondersteuning die DLV Advies hem hierin biedt. We vroegen hem het hemd van zijn lijf over zijn inspiratie, ervaringen en de dynamiek van zijn rol bij DLV Advies.