Werken bij DLV Advies

Thijs: 'KLANTGERICHTHEID BETEKENT VOOR MIJ BETROUWBAARHEID EN HET BIEDEN VAN HET JUISTE ADVIES'

De 26-jarige Thijs Selten, woonachtig in het dorp Mill, gelegen in de regio Land van Cuijk, heeft zich in korte tijd ontpopt tot adviseur Vastgoed bij DLV Advies. Na het afronden van zijn hbo-opleiding heeft hij zich gespecialiseerd in vastgoed en voltooit hij momenteel zijn opleidingstraject om een volwaardige register-makelaar en -taxateur in het agrarisch en landelijk vastgoed te worden. Hij waardeert de flexibiliteit en ondersteuning die DLV Advies hem hierin biedt. We vroegen hem het hemd van zijn lijf over zijn inspiratie, ervaringen en de dynamiek van zijn rol bij DLV Advies.

WAT BETEKENT MET DE POTEN IN DE KLEI VOOR:

Thijs Selten

“Mijn breed georiënteerde opleiding in Facility Management heeft me blootgesteld aan verschillende facetten binnen een bedrijfsvoering, waaronder bouwkunde en vastgoedmanagement. Deze vakken spraken me zo aan dat ik me al snel realiseerde dat mijn ambitie lag bij vastgoedadvies”, begint Thijs.

Assistent-makelaar

Voordat Thijs bij DLV Advies aan de slag ging, heeft hij ervaring kunnen opdoen als assistent-makelaar en taxateur bij een agrarisch makelaarskantoor. Kun je ons iets vertellen over deze periode en hoe deze ervaring je heeft voorbereid op je rol bij DLV Advies?

Thijs: “Mijn tijd als assistent-makelaar en taxateur was een mooi startpunt. Ik leerde de markt van binnenuit kennen, waarbij ik voornamelijk verantwoordelijk was voor het voorbereiden van taxaties en verkoopgesprekken. Dit hielp me om snel vertrouwd te raken met de markt en de behoeften van klanten te begrijpen.”

Klantgerichtheid

Op de vraag hoe hij de behoeften van de klant herkent, is Thijs duidelijk. “Door de klant voorop te stellen en goed te luisteren naar hun vragen. Klantgerichtheid betekent voor mij betrouwbaarheid en het bieden van het juiste advies. Het gaat erom dat ik me in mijn klanten verplaats en begrijp wat ze willen bereiken. Het draait om het creëren van heldere en begrijpelijke adviezen en het nemen van de tijd om hun wensen te begrijpen. Ik ben er trots op dat mijn klanten op mij kunnen rekenen.”

Meer dan alleen makelaar

Kun je een voorbeeld noemen hoe je hebt samengewerkt met de opdrachtgever om het gewenste resultaat te bereiken? Thijs: “Zeker, een recent uitdagend project betrof een voormalige nertsenhouderij. De eigenaren waren onzeker over de bestemming van de locatie vanwege minder functionele gebouwen en beperkte mogelijkheden binnen het bestemmingsplan. Na uitvoerig overleg hebben we besloten om de locatie via een reguliere openbare verkoop aan te bieden.Voorafgaand aan dit proces heeft de afdeling Ruimtelijke Ordening van DLV Advies een principeverzoek opgesteld. Dit verzoek werd positief beoordeeld door de gemeente Land van Cuijk, wat potentiële kopers duidelijkheid verschafte. Dit project vereiste creativiteit en nauwe samenwerking, maar het resultaat was een soepele en succesvolle verkoop. Wat dit verhaal nog mooier maakt, is dat de uiteindelijke kopers zo tevreden waren dat ze ervoor kozen om DLV Advies in te schakelen voor het herbestemmingsproces van de locatie. Dit vermogen om een totaalpakket aan diensten te leveren is naar mijn mening een van de sterke punten van DLV Advies.”

Trends en ontwikkelingen

Wat zijn enkele trends en ontwikkelingen die je momenteel ziet in de agrarische en landelijke vastgoedmarkt die van invloed kunnen zijn op je werk? “Op dit moment spelen er veel vraagstukken rondom locaties en mogelijkheden voor ondernemers. De Omgevingswet, die per 1 januari 2024 van kracht gaat, wat voor invloed gaat deze hebben op een locatie? Het zal de regelgeving rondom landelijk vastgoed veranderen. Ook wat de stikstofproblematiek voor impact heeft op de vastgoedmarkt en de waarde hiervan zijn belangrijke kwesties. Het is mijn taak om klanten te adviseren en te helpen navigeren door deze veranderende landschappen.”

“Er zijn rechte lijnen van communicatie, en iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen en initiatief te tonen. Dit geeft medewerkers de kans om hun stempel te drukken op de organisatie en echt betrokken te zijn bij projecten en besluitvorming.”

Rechte lijnen van communicatie

We begrijpen inmiddels hoe de ambitieuze adviseur te werk gaat, hoe hij zijn klanten voorop stelt en wat zijn drijfveren zijn. Vanzelfsprekend willen we ook weten hoe hij de cultuur bij DLV Advies ervaart. ‘Dynamisch’ en ‘persoonlijke ontwikkeling’ zijn termen die direct bij hem opkomen. “En wat ik hier echt waardeer, is de flexibiliteit om je eigen functie vorm te geven en te groeien in de richting die bij je past”, vervolgt hij. “Er zijn rechte lijnen van communicatie, en iedereen wordt aangemoedigd om ideeën te delen en initiatief te tonen. Dit geeft medewerkers de kans om hun stempel te drukken op de organisatie en echt betrokken te zijn bij projecten en besluitvorming.”

Een dag bij DLV Advies

“Ik heb de kans om met verschillende klanten te werken, variërend van ondernemers tot particulieren, en hen te ondersteunen bij diverse vraagstukken met betrekking tot agrarisch en landelijk vastgoed. Voor mij draait het allemaal om klantgerichtheid en het bieden van oplossingen die aan hun behoeften voldoen. En dit kan voor iedereen anders zijn. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is bij DLV Advies en dat is wat mijn functie als adviseur Vastgoed zo boeiend maakt”, aldus Thijs.

 

Meer over Thijs

Adviseur vastgoed

DLV Advies Uden
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

THIJS IN HET NIEUWS

De Ruimte voor Ruimte regeling die in 2001 in het leven is geroepen door de provincie Noord-Brabant en die sloop voor stoppende varkens- en pluimveehouders aantrekkelijk moest maken gaat op de schop. Hiervoor in de plaats komt de beleidsregel Maatwerk Omgevingskwaliteit. Lees meer

‘Woonboerderij in trek bij Randstedelingen’, ‘Krapte leidt tot recordprijzen landelijke woningen’, ‘Grondprijzen stijgen door’, ‘Impact stikstof op ruimtelijke ontwikkelingen’. Het is maar een kleine greep uit de koppen die de afgelopen periode het nieuws bereikten. De agrarische vastgoedsector heeft de laatste tijd nogal wat voor zijn kiezen gehad. Hoogste tijd om met een adviseur in deze sector te praten. We gaan in gesprek met Thijs Selten, adviseur Vastgoed en agrarisch taxateur bij DLV Advies en aangesloten bij de brancheorganisatie VBO. Lees meer

Bekijk onze beschikbare vacatures

WORD JIJ THIJS NIEUWSTE COLLEGA?

Werken bij DLV Advies betekent afwisseling, veel vrijheid en volop kansen om je doelen te bereiken. Je werkt voor het grootste agrarische adviesbedrijf dat betrokken is bij de nieuwste innovaties in de agrarische sector op het gebied van onder andere emissiebeperking, mestbewerking en energie. DLV Advies werkt landelijk en is marktleider als het gaat om advisering aan agrarisch ondernemers binnen de varkens- en rundveehouderij en agrarische bouw.