Werken bij DLV Advies

ONS VOL ONTWIKKELPROGRAMMA

BEN JIJ
VOORUITSTREVEND ONDERNEMEND VOL LEF?

VOL TRAINING

&

Persoonlijke ontwikkeling

Themadagen

Innovatie & organisatie

DLV-DNA

PERSOONLIJK JAARPLAN

MENTOR

& TRAININGSCARROUSEL

DLV ADVIES EN JOUW ONTWIKKELING

DLV Advies biedt medewerkers een uniek, op maat gemaakt, inwerkprogramma. We willen dat je je thuis voelt bij ons. Daarom hebben we een inwerk- en ontwikkelprogramma samengesteld waarmee we elkaar beter leren kennen en wij jou zoveel mogelijk tools aanbieden om jouw carrière bij DLV Advies succesvol te laten zijn. 

Als introductie op je werk bij DLV Advies kijk je vier weken mee met de werkzaamheden van collega’s met verschillende functies. Ook leer je de systemen kennen die we gebruiken om onder meer documenten en projecten op te slaan en ontvang je je laptop en telefoon. Daarnaast ga je zelf al aan de slag met wat eerste werkzaamheden.  Na het meeloopprogramma ga je voluit aan de slag met je eigen werkzaamheden binnen je eigen team.

THEMADAGEN

Vanuit ons inwerk- en ontwikkelprogramma  worden er twee themadagen opgestart. Onze nieuwe collega's worden hierin uitgedaagd op het gebied van innovatie en organisatie.

INNOVATIE & ORGANISATIE

BEN JIJ VOORUITSTREVEND, ONDERNEMEND EN TOON JE LEF?

VOL TRAINING

We moedigen aan dat je Vooruitstrevend en Ondernemend bent en Lef toont. We willen ook dat je deze eigenschappen vasthoudt. Daarom ontvang je in het eerste half jaar bij DLV Advies de uitnodiging voor onze VOL-training. De VOL-training omvat drie volle dagen, verspreid over maximaal acht maanden, waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat en je werkt aan het vasthouden aan Vooruitstrevend, Ondernemend en Lef tonen. De VOL-training heb je op een externe locatie met een kleine groep collega’s die ongeveer gelijktijdig met jou bij DLV Advies zijn begonnen.

MENTOR


Vanaf de eerste werkdag krijg je een mentor toegewezen die je de eerste vier maanden verder wegwijs maakt in de organisatie. Deze mentor zit niet in je team, is niet werkzaam op je vakgebied en is ook niet je teammanager. Je krijgt dus een ‘onafhankelijke’ begeleider die je helpt je weg te vinden binnen DLV Advies. Natuurlijk kun je met vragen ook altijd bij je teammanager terecht.


TRAININGSCARROUSEL


Daarnaast heb je jaarlijks de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de trainingen uit onze trainingscarrousel waarin we korte trainingen aanbieden die je algemene vaardigheden aanscherpen. Denk aan trainingen op het gebied van timemanagement of heldere communicatie. De samenstelling van de trainingscarrousel wijzigt jaarlijks.


DLV DNA

We realiseren ons dat je vooral in het eerste half jaar in een nieuwe baan heel veel informatie krijgt die je allemaal moet verwerken.  Ergens aan het einde van dat eerste half jaar ontstaat de behoefte aan verdieping; ‘aanvullend DLV-dna’. 

Denk bijvoorbeeld aan verdieping van je kennis, het onderhouden van een persoonlijk jaarplan, en vragen over de bedrijfsvisie, het belang van innovatie voor DLV Advies of hoe je in contact blijft met de klant. Om je het ‘aanvullend DLV-dna’ te geven, organiseren we, over twee jaar verspreid, enkele bijeenkomsten waarin verdieping op deze vier thema’s wordt gegeven.