Werken bij DLV Advies

Werken bij innovatie

WERKEN IN INNOVATIE

Kenniscreatie via innovatieve projecten is één van de succesfactoren van DLV Advies. Het projectenteam zorgt dat deze kennis voor alle medewerkers beschikbaar is. Kern van het team zijn de projectaccountmanagers met elk hun eigen werkveld. Ze zoeken actief naar samenwerkingspartners en financieringsmogelijkheden voor (deelname aan) vernieuwende ideeën en initiatieven. Durf jij je nek uit te steken? Maakt het je gelukkig om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en zijn deadlines voor jou part of the fun? Kijk dan of er een vacature binnen het projectenteam bij ons is. Weet je al dat je Projectaccountmanager wil worden? Open sollicitaties stellen we altijd op prijs.

Kom werken bij DLV Advies binnen innovatieve projecten.

UITGELICHTE VACATURES

YOUNG POTENTIALS BOUW

Locatie: Vianen, Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

PROJECTLEIDER DUURZAME ENERGIE

Locatie: Vianen
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S

Erik de jonge - projectleider

“Uitdagingen zijn er zeker bij het implementeren van duurzame energieprojecten. Het mooie is dat we bij DLV Advies met multidisciplinaire teams werken om dit aan te pakken.”

Erik-de-Jonge
erwin

ERWIN VAN KESSEL - TEAMMANAGER

“De lijnen zijn hier kort. Daarnaast hebben we de laatste vijf jaar een verjongingsslag doorgemaakt. We groeien hard en weten ook jonge professionals aan ons te binden. Dat komt ook omdat de sfeer onderling heel goed is. Ook worden we in onze rol ondersteund door een goede binnendienst. Dat is lang niet overal zo.”

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij je eigen functie creeëren en profiteren van de vrijheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel volledig te verder te ontwikkelen? Loop een dag met ons mee, maak kennis met je nieuwe collega’s en kijk hoe wij onze werkdag invullen.