Werken bij DLV Advies

Werken als teammanager

WERKEN ALS TEAMMANAGER

Teammanagers bij DLV Advies coachen een multidisciplinair team in hun dagelijkse werkzaamheden en op HR gerelateerde zaken. Ze bouwen aan een team bestaande uit mensen met allemaal hun eigen krachten en specifieke vakkennis. Daarmee realiseren ze organisatiebrede successen. Heb jij dat speciale waardoor je in staat bent om een krachtig team te laten ontstaan én daarnaast te functioneren in een inhoudelijke vakgerichte rol waarin je onze klanten adviseert? Ben jij in staat om de talenten van de toekomst onder je hoede te nemen en te laten slagen in de praktijk? Kijk dan of er een vacature voor een teammanager binnen jouw vakgebied bij ons is.

Kom werken bij DLV Advies als Teammanager.

UITGELICHTE VACATURES

ADVISEUR ROM SPECIALISATIE RO

Locatie: Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

ADVISEUR ROM, SPECIALISATIE MILIEU

Locatie: Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S

FEMKE KLOMP-PULLENS - TEAMMANAGER

“Hier kun je je echt specialiseren in één ding dat je heel goed kan doen, in plaats van alles een beetje. Daarnaast wordt er hier echt gekeken naar de persoonlijke vaardigheden en interesses.”

image
erwin

ERWIN VAN KESSEL - TEAMMANAGER

“De lijnen zijn hier kort. Daarnaast hebben we de laatste vijf jaar een verjongingsslag doorgemaakt. We groeien hard en weten ook jonge professionals aan ons te binden. Dat komt ook omdat de sfeer onderling heel goed is. Ook worden we in onze rol ondersteund door een goede binnendienst. Dat is lang niet overal zo.”

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij je eigen functie creeëren en profiteren van de vrijheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel volledig te verder te ontwikkelen? Loop een dag met ons mee, maak kennis met je nieuwe collega’s en kijk hoe wij onze werkdag invullen.