Werken bij DLV Advies

Staf & binnendienst

WERKEN IN DE BINNENDIENST BIJ DLV ADVIES

De binnendienst van DLV Advies is divers. Overkoepelend verrichten ze inhoudelijk en specialistisch ondersteund werk waarbij klantcontacten een belangrijke rol spelen. Het is een baan met verantwoordelijkheid, zowel in de commerciële binnendienst functies als in de staffuncties. De medewerkers werken in ruime mate zelfstandig waarbij thuiswerken vaak tot de mogelijkheden behoort. Zie jij jezelf als de schakel tussen collega’s en klanten? Kijk dan of er een vacature op jouw vakgebied bij ons is of stuur een open sollicitatie.

Kom werken bij DLV Advies in de staf & binnendienst 

UITGELICHTE VACATURES

MARKETING- EN COMMUNICATIEMEDEWERKER

Locatie: Uden, Deventer, Drachten
Type: Voltijd en Deeltijd
Opleidingsniveau: HBO

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST FINANCIEEL MANAGEMENT

Locatie: Uden, Deventer
Type: Voltijd en Deeltijd
Opleidingsniveau: HBO

VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S

Merel van asseldonk-looten administratief medewerker

Merel, inmiddels ruim 2 jaar werkzaam op de stafafdeling van ons hoofdkantoor in Uden, besloot om op zoek te gaan naar nieuwe carrièremogelijkheden. “Na mijn MBO-opleiding ‘dier en onderneming’, ben ik als front- en backoffice medewerker aan de slag gegaan. Een prima basis maar ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Een baan waar ik mijn affiniteit met dieren én duurzame energie in kwijt kon”, start Merel het gesprek. “Terwijl ik door mijn Facebook-feed scrolde, zag ik een bericht van Emmy Wouters, oud studiegenoot en al heel wat jaren werkzaam bij DLV Advies. Hierin deelde ze haar connecties en wees ze op de openstaande vacature ‘Secretarieel Administratief medewerker’. Ik was meteen geïnteresseerd en besloot de kans te grijpen.”

image (7)
erwin

ERWIN VAN KESSEL - TEAMMANAGER

“De lijnen zijn hier kort. Daarnaast hebben we de laatste vijf jaar een verjongingsslag doorgemaakt. We groeien hard en weten ook jonge professionals aan ons te binden. Dat komt ook omdat de sfeer onderling heel goed is. Ook worden we in onze rol ondersteund door een goede binnendienst. Dat is lang niet overal zo.”

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij je eigen functie creeëren en profiteren van de vrijheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel volledig te verder te ontwikkelen? Loop een dag met ons mee, maak kennis met je nieuwe collega’s en kijk hoe wij onze werkdag invullen.