Werken bij DLV Advies

Merel: "Het gevoel dat iemand achter je rug meekijkt, bestaat hier niet."

Tegenwoordig zijn social media niet alleen platforms voor het delen van vakantiefoto’s en het bijhouden van vrienden, maar ze spelen ook een steeds grotere rol bij het vinden van professionele kansen. Dit is precies het geval geweest voor Merel van Asseldonk-Looten, Secretarieel Administratief medewerker bij DLV Advies.

WAT BETEKENT MET DE POTEN IN DE KLEI VOOR:

Merel van Asseldonk-Looten

In dit interview vertelt Merel hoe ze via een onverwachte connectie op Facebook haar baan bij DLV Advies gevonden heeft en gaat ze dieper in op haar interesses, de samenwerking met collega’s, de sfeer en onze bedrijfscultuur.

Het vinden van de juiste match

Merel, inmiddels ruim 2 jaar werkzaam op de stafafdeling van ons hoofdkantoor in Uden, besloot om op zoek te gaan naar nieuwe carrièremogelijkheden. “Na mijn MBO-opleiding ‘dier en onderneming’,  ben ik als front- en backoffice medewerker aan de slag gegaan. Een prima basis maar ik was wel toe aan een nieuwe uitdaging. Een baan waar ik mijn affiniteit met dieren én duurzame energie in kwijt kon”, start Merel het gesprek. “Terwijl ik door mijn Facebook-feed scrolde, zag ik een bericht van Emmy Wouters, oud studiegenoot en al heel wat jaren werkzaam bij DLV Advies. Hierin deelde ze haar connecties en wees ze op de openstaande vacature ‘Secretarieel Administratief medewerker’. Ik was meteen geïnteresseerd en besloot de kans te grijpen.”

Een vlotte sollicitatieprocedure

Na het sturen van haar sollicitatiebrief en cv, verliep de procedure bij DLV Advies verrassend snel. Merel: ”Binnen een paar dagen werd ik al uitgenodigd voor een gesprek en kreeg ik de mogelijkheid om mijn ervaring en kennis te delen. Tijdens het gesprek werden de uiteenlopende werkzaamheden die bij deze functie horen besproken. De diversiteit aan taken, maar ook de prettige kennismaking, gaven voor mij de doorslag.”  

Vliegende keep

Merel ondersteunt de (financiële) administratie, maakt en verzendt facturen en houdt zich bezig met opdrachtbevestigingen. Daarnaast helpt ze bij de inkoop van energiecontracten en zorgt ervoor dat de contracten correct in de database worden verwerkt. “Als ‘vliegende keep’ spring ik bij op verschillende afdelingen, waaronder de receptie en het secretariaat, waar ik ondersteuning bied bij administratieve taken.”

Zelfverzekerder

Merel is positief over de werkomgeving bij DLV Advies. Ze waardeert de vrijheid die ze krijgt en de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe en wanneer ze haar werkzaamheden uitvoert. “Ik moet natuurlijk wel op kantoor aanwezig zijn”, vult ze lachend aan. “Maar je krijgt hier alle vertrouwen in hoe je je werk uitvoert. Het gevoel dat iemand achter je rug meekijkt, bestaat hier niet. Dat brengt ook een hoop verantwoordelijkheid met zich mee maar het heeft tegelijkertijd bijgedragen aan mijn eigen groei en ontwikkeling. Ik ben bij DLV Advies een stuk zelfverzekerder geworden.”  

Een werkomgeving waarin het niet erg is om een fout te maken. Want doe je het niet expres, dan leer je er alleen maar van, is hier het motto.”

Een fout maken mag

Ze vergelijkt haar huidige functie met haar eerdere baan waarin ze onzeker was en veel bevestiging nodig had. ”Bij DLV Advies voel ik me op mijn gemak en durf ik vragen te stellen en zelfstandig te werken. Vragen stellen kan overigens bij iedereen. Niet alleen binnen de stafafdeling of bij mijn leidinggevende Tamara Coenen- van Heumen.” Ze waardeert de multidisciplinaire aanpak van het bedrijf, waarbij adviseurs uit verschillende vakgebieden samenwerken om de meest effectieve oplossingen te vinden. “Het stelt mij in staat om mijn horizon te verbreden, nieuwe inzichten op te doen en een waardevolle bijdrage te leveren in een werkomgeving waarin het niet erg is om een fout te maken. Want doe je het niet expres, dan leer je er alleen maar van, is hier het motto”, aldus Merel.

Impact van social media 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Scroll, net als Merel, eens door onze social media-kanalen en ontdek de impact van onze online-netwerken en het belang van het vinden van een nieuwe baan die naadloos aansluit bij je kennis en ervaring.

Meer over Merel

Administratief medewerker

DLV Advies Uden
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Bekijk onze beschikbare vacatures

WORD JIJ MEREL'S NIEUWSTE COLLEGA?

Werken bij DLV Advies betekent afwisseling, veel vrijheid en volop kansen om je doelen te bereiken. Je werkt voor het grootste agrarische adviesbedrijf dat betrokken is bij de nieuwste innovaties in de agrarische sector op het gebied van onder andere emissiebeperking, mestbewerking en energie. DLV Advies werkt landelijk en is marktleider als het gaat om advisering aan agrarisch ondernemers binnen de varkens- en rundveehouderij en agrarische bouw.