Werken bij DLV Advies

Werken als projectleider

WERKEN ALS PROJECTLEIDER

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de acquisitie, organisatie en (financiële) realisatie van diverse projecten binnen jouw speerpunt. Je bent het aanspreekpunt voor de ondernemer en leveranciers en adviseert en ontzorgt onze klanten van concept tot realisatie. Met jouw kennis en vooruitstrevende en ondernemende aanpak zorg je dat projecten binnen budget en naar wens van de ondernemer gerealiseerd worden. 

Kom werken bij DLV Advies als Projectleider.

UITGELICHTE VACATURES

PROJECTLEIDER INNOVATIE

Locatie: Drachten
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO+/WO

PROJECTLEIDER BOUW

Locatie: Vianen/Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO/WO

VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S

ERIK DE JONGE - PROJECTLEIDER

“Wat me aantrok in de organisatie is de vrijheid en ruimte die we krijgen om ons vakgebied te verkennen en onze eigen projecten op te pakken,”

Erik-de-Jonge
erwin

ERWIN VAN KESSEL - TEAMMANAGER

“De lijnen zijn hier kort. Daarnaast hebben we de laatste vijf jaar een verjongingsslag doorgemaakt. We groeien hard en weten ook jonge professionals aan ons te binden. Dat komt ook omdat de sfeer onderling heel goed is. Ook worden we in onze rol ondersteund door een goede binnendienst. Dat is lang niet overal zo.”

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij je eigen functie creeëren en profiteren van de vrijheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel volledig te verder te ontwikkelen? Loop een dag met ons mee, maak kennis met je nieuwe collega’s en kijk hoe wij onze werkdag invullen.