Werken bij DLV Advies

Stage en afstuderen

STAGE BIJ DLV ADVIES

Ieder jaar lopen studenten van het middelbaar en hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs stage, of doen hun afstudeeropdracht bij DLV Advies. Wij zijn doorlopend op zoek naar jonge talentvolle mensen die hun opgedane kennis willen inzetten bij onze organisatie. 

Wil je weten of je bij ons stage kunt lopen of kunt afstuderen? Bekijk hier onder de stagevacatures of solliciteer direct.

UITGELICHTE STAGE VACATURES

STAGEOPDRACHT PROJECT: ENERGIEMANAGEMENT DATATOOL

Locatie Uden
Type Voltijd, Deeltijd
Opleidingsniveau HBO / WO

STAGEOPDRACHT/ AFSTUDEEROPDRACHT PROJECT “PROEFTUIN REGENERATIEVE LANDBOUW NOORD-HOLLAND”

Locatie Drachten
Type Voltijd, Deeltijd
Opleidingsniveau HBO / WO

STAGEOPDRACHT RECRUITMENT

Locatie Uden
Type Voltijd, Deeltijd
Opleidingsniveau MBO/HBO

VERHALEN VAN EERDERE STAGIAIRS

Roel Bouwmeester Stagair

“Vijf jaar geleden heb ik al eens stagegelopen vanuit het MBO bij DLV-advies, dit beviel mij dusdanig goed dat ik hier momenteel weer ga stagelopen. Op dit moment zit ik in het 4e en laatste jaar van de Aeres Hogeschool te Dronten waar ik de minor Accountancy volg. Binnen DLV Advies ga ik mij richten op de volgende werkzaamheden: mestboekhouding, studiegroepen begeleiden, klantbezoeken en liquiditeitsbegrotingen/prognoses maken.”

Roel is inmiddels afgestudeerd aan de Aeres Hogeschool in Dronten.

Lars Rouhof Afstudeerstage

“De afgelopen periode heb ik voor DLV Advies onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van de herontwikkeling van agrarisch onroerend goed naar landelijke woningen met toepassing van de Rood-voor-Rood regeling. Dit heeft geresulteerd in een haalbaarheidsstudie die deze haalbaarheid inzichtelijk maakt. Inmiddels heb ik met succes mijn afstudeeronderzoek mogen presenteren en verdedigen.”

Lars is afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool ‘Vastgoed & Makelaardij’ in Enschede 

DIRECT EEN STAGEPLEK AANVRAGEN?


Een pro-actieve instelling wordt bij DLV Advies altijd op prijs gesteld. Dus vraag direct een stageplek aan door onderstaand formulier in te vullen en jouw CV en motivatie te uploaden.