Werken bij DLV Advies

Werken als productmanager

WERKEN ALS PRODUCTMANAGER

Productmanagers binnen DLV Advies kijken vooruit en zijn creatieve denkers. Ze halen informatie uit gesprekken met collega’s, klanten en potentiële klanten. Ze kennen het huidige aanbod en zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Ben jij creatief genoeg om klantbehoeften te vertalen naar (nieuwe) producten, concepten of diensten? En om deze samen met de afdeling Marketing & Communicatie in de markt te zetten? Kijk dan of er een vacature voor een Productmanager binnen jouw vakgebied bij ons is.

Kom werken bij DLV Advies als productmanager. 

UITGELICHTE VACATURES

ADVISEUR ROM SPECIALISATIE RO

Locatie: Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

ADVISEUR ROM, SPECIALISATIE MILIEU

Locatie: Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S

JEROEN VAN BOXMEER PRODUCTMANAGER

“Ik had hiervoor een soortgelijke baan als bij DLV Advies. Het bedrijf was agrarisch georganiseerd en kleiner, zonder ruimte om door te groeien. Die behoefte had ik wel, dus langzaam ging ik oriënteren op een andere baan in hetzelfde vakgebied. DLV Advies kwam tijdens mijn zoektocht naar voren. En toen een oud-collega mij vertelde over het bedrijf en zijn ervaring deelde, duurde het niet lang voordat ik solliciteerde en gesprekken voerde over een dienstverband bij DLV Advies”, blikt Jeroen terug.

adviesgesprekken ROM
Foto-Tom

TOM PLOEGER PRODUCTMANAGER

“Met innovaties in de agrarische sector helpen wij de boer verder. In mijn rol zit ik veel met boeren, ontwikkelaars, burgers en overheid aan tafel. Je spreekt dus diverse stakeholders. De diversiteit van de mensen die je spreekt is heel inspirerend en geeft elke dag veel energie.”

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij je eigen functie creeëren en profiteren van de vrijheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel volledig te verder te ontwikkelen? Loop een dag met ons mee, maak kennis met je nieuwe collega’s en kijk hoe wij onze werkdag invullen.