Werken bij DLV Advies

Werken als adviseur ROM

WERKEN ALS ADVISEUR ROM

Jij wilt toch ook een baan waar je energie van krijgt? Waar je zelf invulling mag geven aan jouw functie en onderdeel bent van een hecht en betrokken team? Korte lijnen, laagdrempelig en ruimte voor persoonlijke groei dát maakt DLV Advies tot een zeer aantrekkelijke werkgever. Maar dat is niet alles! Want ook het feit dat je bij ons écht onafhankelijk advies kunt geven en je fijne collega’s bezorgen je ongetwijfeld elke dag werkplezier.

Kom werken bij DLV Advies als Adviseur of medewerker ROM.

UITGELICHTE VACATURES

ADVISEUR ROM SPECIALISATIE RO

Locatie: Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

ADVISEUR ROM, SPECIALISATIE MILIEU

Locatie: Deventer
Type: Voltijd
Opleidingsniveau: HBO

VERHALEN VAN JOUW NIEUWE COLLEGA'S

Femke Klomp - Pullens - TEAMMANAGER

Dat je bij DLV Advies echt zelf invulling geeft aan je functie blijkt uit het verhaal van Femke. Ze werd benaderd voor een binnendienstfunctie, maar werkt nu alweer ruim drie jaar als Adviseur ROM, waarbij ze aan de vooravond staat van een nieuwe stap in haar carrière. Vanaf juli 2023 begint ze bij ons als teammanager. Dat vraagt om een nadere kennismaking!

image
d2da0d0f-dfb8-49d7-90ad-f9e999a7d4eb

THOM JANSEN - ADVISEUR

“In 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding voor Ruimtelijke Ordening en Planologie. Ik wilde daarna graag aan het werk, maar het was in die periode lastig om een baan te vinden. Zeker voor iemand zonder werkervaring. Ik zocht een baan in de buurt en kwam de vacature van medewerker ROM bij DLV Advies tegen. Hoewel ik het bedrijf niet kende, besloot ik toch te solliciteren. Na het gesprek met Jos was ik direct enthousiast.”

DIRECT SOLLICITEREN?

Wil jij je eigen functie creeëren en profiteren van de vrijheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel volledig te verder te ontwikkelen? Loop een dag met ons mee, maak kennis met je nieuwe collega’s en kijk hoe wij onze werkdag invullen.