Werken bij DLV Advies

MATTHIJS: "DE KENNIS EN ERVARING DIE IK BIJ DLV ADVIES OPDOE ZIJN VAN GROOT BELANG VOOR MIJN ONTWIKKELING"

Een frisse wind waait door de agrarische sector. Matthijs van Gameren (23) is een jongeman met bakken energie die met zijn enthousiasme en leergierigheid de dynamische wereld van agrarisch vastgoed verkent. Hij belandde via zijn afstudeerstage bij DLV Advies en is nu, een half jaar later, vastberaden om zijn weg te vinden in deze boeiende sector.

WAT BETEKENT MET DE POTEN IN DE KLEI VOOR:

Matthijs van Gameren

“Ik wist al snel dat ik niet de standaard makelaardij in wilde”, vertelt Matthijs. “De agrarische sector trok me enorm. De complexiteit, de diversiteit, de no-nonsense mentaliteit; het sprak me allemaal aan.” En dat werd direct bevestigt toen zijn ouders een voormalige boerderij kochten. “Deze kochten ze via DLV Advies. Het contact met die desbetreffende makelaar was zo leuk dat dat me heeft getriggerd om bij hen langs te gaan voor mijn afstudeerstage.”

Zo gezegd, zo gedaan. Tijdens zijn studie Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys in Eindhoven volgde Matthijs zijn afstudeerstage bij DLV Advies. “Het klikte meteen”, blikt hij terug. “De open sfeer, de nuchtere mensen, de bereidheid om elkaar te helpen; ik zat meteen op mijn plek.”

Leren en groeien

Momenteel ondersteunt Matthijs twee ervaren makelaars/taxateurs. Hij helpt met taxaties, pachtcontracten, bemiddeling en alle andere facetten van agrarisch vastgoed. “Het is een dynamische en uitdagende job”, lacht hij. “Geen dag is hetzelfde.”

De leergierigheid van Matthijs is groot. Hij volgt met veel enthousiasme de opleiding tot agrarisch en landelijk taxateur. “DLV Advies stimuleert me om te leren en te groeien”, zegt hij. “Die kans grijp ik dan ook met beide handen aan.”

“Ik heb een mentor en teammanager waarmee ik regelmatig gesprekken heb over de gang van zaken. Hoe het gaat, of ik op mijn plek zit en wat DLV anders kan doen om een nóg betere werkplek te creëren per medewerker. Naast mijn mentor en teammanager is ook de directie heel betrokken. Er heerst echt geen sterke hiërarchische cultuur.”

Afwisseling in zijn baan

Matthijs geniet van de afwisseling in zijn baan. Hij vindt het leuk om met ondernemers aan tafel te zitten en hun vraagstukken te bespreken. Maar hij vindt het ook fijn om die vraagstukken vervolgens op kantoor uit te werken. “Het is een mooie mix van praktijk en theorie”, zegt hij. “En dat maakt mijn werk zo boeiend.”

Een waardevolle bijdrage

De betrokkenheid van DLV Advies bij haar medewerkers waardeert Matthijs enorm. “Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers”, vertelt hij. “Ik heb een mentor en teammanager waarmee ik regelmatig gesprekken heb over de gang van zaken. Hoe het gaat, of ik op mijn plek zit en wat DLV anders kan doen om een nóg betere werkplek te creëren per medewerker. Naast mijn mentor en teammanager is ook de directie heel betrokken. Er heerst echt geen sterke hiërarchische cultuur.”

Matthijs is vastberaden om zijn stempel te drukken op de agrarische sector. “Ik wil mezelf opwerken tot een gedreven taxateur met een eigen netwerk”, zegt hij ambitieus. “De kennis en ervaring die ik bij DLV Advies opdoe, zijn van groot belang voor mijn ontwikkeling.”

Meer over Matthijs

MEDEWERKER VASTGOED

DLV Advies Vianen
Lage Biezenweg 5a
4131 LV Vianen
info@dlvadvies.nl
0348 49 52 52

MATTHIJS IN HET NIEUWS

Het aantal boeren dat zich zal aanmelden voor de landelijke opkoopregeling ligt waarschijnlijk een stuk hoger dan waar nu geld voor is uitgetrokken. Lees meer

“Een uniforme aanpak voor de eerste stap richting bedrijfsovername is er niet en dit hoeft ook niet. Iedere bedrijfsovername is namelijk uniek”, start financieel adviseur Rafke Cleutjens bij DLV Advies haar presentatie tijdens de webinar Bedrijfsovername. Lees meer

Steeds meer melkveebedrijven werken met een tweede locatie. Er zijn verschillende manieren om dit in te vullen. Belangrijk is dat een extra locatie het totale bedrijf versterkt en toekomstbestendig maakt. Afstand kan een handicap zijn. Lees meer

Bekijk onze beschikbare vacatures

WORD JIJ MATHIJS' NIEUWSTE COLLEGA?

Werken bij DLV Advies betekent afwisseling, veel vrijheid en volop kansen om je doelen te bereiken. Je werkt voor het grootste agrarische adviesbedrijf dat betrokken is bij de nieuwste innovaties in de agrarische sector op het gebied van onder andere emissiebeperking, mestbewerking en energie. DLV Advies werkt landelijk en is marktleider als het gaat om advisering aan agrarisch ondernemers binnen de varkens- en rundveehouderij en agrarische bouw.