Werken bij DLV Advies

Jeroen: ‘BIJ DLV ADVIES KRIJG JE DE KANS OM JEZELF TE ONTWIKKELEN EN DOOR TE GROEIEN.’

Vijf jaar geleden maakte Jeroen van Boxmeer de overstap naar DLV Advies, omdat er bij zijn vorige werkgever weinig doorgroeimogelijkheden waren. Van die overstap heeft Jeroen geen seconde spijt gehad, zo vertelt hij enthousiast. En ook met het doorgroeien zit het wel goed. Zo begon Jeroen bij DLV Advies op de binnendienst om vervolgens als projectleider aan de slag te gaan. Op dit moment wordt hij klaargestoomd om de functie van productmanager te vervullen. Lees hier hoe de loopbaan van Jeroen in een sneltreinvaart veranderde. 

WAT BETEKENT MET DE POTEN IN DE KLEI VOOR:

Jeroen van Boxmeer

“Ik had hiervoor een soortgelijke baan als bij DLV Advies. Het bedrijf was agrarisch georganiseerd en kleiner, zonder ruimte om door te groeien. Die behoefte had ik wel, dus langzaam ging ik oriënteren op een andere baan in hetzelfde vakgebied. DLV Advies kwam tijdens mijn zoektocht naar voren. En toen een oud-collega mij vertelde over het bedrijf en zijn ervaring deelde, duurde het niet lang voordat ik solliciteerde en gesprekken voerde over een dienstverband bij DLV Advies”, blikt Jeroen terug.

Learning on the job

“Het mooie is dat de sectoren waarin DLV Advies opereert een stuk breder zijn. Ook gaat het adviseren verder dan alleen vergunningaanvragen. Dat maakt het heel divers. Ik ben bij DLV Advies aangenomen om in eerste instantie de binnendienst te ondersteunen, zodat ik later kon doorgroeien naar de functie van projectleider. Dat was echt ‘learning on the job’, want Ruimtelijke Ordening en Milieu en alles wat erbij komt kijken leer je niet in één dag.”

In de luwte ontwikkelen

De kennis die Jeroen vergaarde, hielp hem om zijn uiteindelijke baan als projectleider goed te kunnen vervullen. “De functie van projectleider sprak mij altijd al aan omdat je dan ook veel klantcontact hebt en strategisch meedenkt. De opstap via de binnendienst heeft ervoor gezorgd dat ik mij in de luwte verder kon ontwikkelen en kennis kon opdoen. Het is fijn dat hier die ruimte er is.”

Nieuwe stap

Jeroen werkt met veel plezier als projectleider, maar toch staat hij opnieuw aan de vooravond van een nieuwe functie. “Ik maak nu de ontwikkeling door om verder te groeien naar productmanager met als speerpunt Ruimtelijke Ordening en Milieu. Ik had in het verleden al eens aangegeven dat die functie mij ook wel wat leek. Een jaar geleden werd ik ervoor gevraagd. Het afgelopen jaar was voor mij een soort stagejaar waarin ik veel heb meegelopen met de productmanagers. Zo heb ik een goed beeld gekregen van wat de functie inhoudt, wat erbij komt kijken en hoe het van beide kanten bevalt. Dat laatste is wat mij betreft zeker het geval, want vanaf januari 2024 wordt het formeel gemaakt.”

“Ik krijg nu nog meer met strategische vraagstukken te maken. Dat vind ik heel leuk om te doen. Daarbij word ik de drijvende kracht achter de werkzaamheden, bekijk ik samen met de teammanagers bij welke collega’s in het team dit het beste aansluit en begeleid ik minder ervaren collega’s.”

Goede begeleiding

Met een nieuwe functie komen er ook andere verantwoordelijkheden kijken. Een uitdaging waar hij naar uitkijkt. “Ik krijg nu nog meer met strategische vraagstukken te maken. Dat vind ik heel leuk om te doen. Daarbij word ik de drijvende kracht achter de werkzaamheden, bekijk ik samen met de teammanagers bij welke collega’s in het team dit het beste aansluit en begeleid ik minder ervaren collega’s. Het wordt dus nog belangrijker om mensen mee te krijgen. Maar ik heb ook gewoon nog mijn klantwerk. Dat heeft iedereen, ook onze directeuren. Hoewel het in een nieuwe functie altijd even zoeken is, is het fijn om te weten dat je altijd bij iedereen – ook de directie – binnen kunt stappen om vragen te stellen. Je krijgt alle tijd om erin te groeien en wordt niet aan je lot overgelaten.”

Maatwerk

“Nog voordat ik bij DLV Advies solliciteerde, had ik al de indruk dat er een platte bedrijfscultuur heerste. Dat werd tijdens het sollicitatiegesprek bevestigd. Er wordt altijd met je meegedacht, ook toen ik nog niet eens in dienst was. Dat gaf direct een warm gevoel. Er is veel ruimte voor ondersteuning op persoonlijk vlak. Ik ben met mijn 31 jaar vrij jong en natuurlijk nog lang niet klaar met mijn persoonlijke ontwikkeling. Samen met mijn teamleider heb ik gekeken welke ontwikkeling het beste bij mij past. Zo kreeg ik de mogelijkheid een opleiding te volgen. Bij DLV Advies kijken ze echt naar de persoon achter de werknemer. Natuurlijk hebben we arbeidsvoorwaardenregelingen, maar als het past bij de persoon wordt daar ook positief van afgeweken. Zo wordt er een stukje maatwerk geleverd, waarbij ze echt met je meedenken. En dat voel je als werknemer.”

Meer over Jeroen

Productmanager ROM

DLV Advies Uden
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

JEROEN IN HET NIEUWS

Op basis van een onderzoeksrapport naar emissiearme stallen heeft het kabinet besloten de werking van emissiearme rundveestallen op nul te stellen. Dit kan grote gevolgen hebben voor boeren met emissiearme stallen en voor bedrijven die vergunningen willen aanvragen. Lees meer

Met de Aerius Check kun je als boer zien of je piekbelaster bent en je kunt zien of je in aanmerking komt voor een uitkoopregeling. Het invullen van de rekentool van het landbouwministerie gaat zo eenvoudig nog niet. Jeroen van Boxmeer, adviseur bij DLV Advies, legt in Boerderij Uitgelicht uit hoe de check werkt. Lees meer

De voortgang van het PAS-legalisatieprogramma verloopt erg traag. Van de 2.488 legalisatieprocedures is bij 360 bedrijven vastgesteld of ze in aanmerking komen voor legalisatie. Tot nu toe zijn slechts 6 bedrijven met stikstof van de overheid gelegaliseerd. Lees meer

Bekijk onze beschikbare vacatures

WORD JIJ JEROEN'S NIEUWSTE COLLEGA?

Werken bij DLV Advies betekent afwisseling, veel vrijheid en volop kansen om je doelen te bereiken. Je werkt voor het grootste agrarische adviesbedrijf dat betrokken is bij de nieuwste innovaties in de agrarische sector op het gebied van onder andere emissiebeperking, mestbewerking en energie. DLV Advies werkt landelijk en is marktleider als het gaat om advisering aan agrarisch ondernemers binnen de varkens- en rundveehouderij en agrarische bouw.