Werken bij DLV Advies

CELINE: 'Van onervaren naar onmisbaar'

De passie voor de agrarische sector wakkerde bij Celine het Lam-Baars al vroeg aan. Ze genoot van het buitenleven en observeerde graag paarden en andere dieren. De dynamiek van de agrarische wereld trok haar enorm aan. Toen ze de vacature voor secretaresse bij DLV Advies zag, viel alles op z’n plek. “De combinatie van de agrarische sector en administratieve taken sprak me enorm aan”, vertelt Celine met een glimlach. En dat terwijl ze nog geen ervaring had op dit vlak, versterkt ze al ruim een jaar ons team.

WAT BETEKENT MET DE POTEN IN DE KLEI VOOR:

Celine het Lam - Baars

Voorheen baande Celine zich een weg door de schappen van een agrarische winkel. Na een periode van zwangerschapsverlof, ontwaakte haar verlangen om terug te keren naar de agrarische wereld. Toen de vacature voor secretaresse bij DLV Advies op haar pad kwam, zag ze het als een kans om haar liefde voor de sector te combineren met haar talent voor organisatie en planning. “Mijn man stuitte toevallig op de advertentie. Ik had nog geen ervaring, maar ik dacht ‘waarom niet?’. Gelukkig besloot DLV Advies mij een kans te geven en hier zit ik, ruim een jaar later.”

Collega’s als steunpilaren

Celine stapte met frisse moed de wereld van DLV Advies binnen. Hoewel ze geen ervaring had als secretaresse, leerde ze razendsnel de kneepjes van het vak. “Mijn collega’s hielpen me en helpen me nog steeds met alles”, zegt ze dankbaar. “Van het gebruik van nieuwe systemen tot het omgaan met verschillende taken.”

Inmiddels beheerst Celine de kunst van het plannen, organiseren en coördineren als geen ander. Ze regelt afspraken, verstuurt opdrachtbevestigingen, stelt offertes op en ondersteunt waar nodig. “Geen dag is hetzelfde”, zegt ze lachend. “En dat maakt mijn werk juist zo leuk.”

Behulpzaam

Gedreven, georganiseerd en ook nog eens een echt mensenmens. Celine geniet ervan om met anderen in contact te staan en haalt veel voldoening uit het helpen van collega’s en klanten. “Ik vind het leuk om met mensen om te gaan en ze te ondersteunen waar ik kan”, vertelt ze met een enthousiaste blik. “De agrarische sector is een hechte wereld, waar mensen elkaar kennen en helpen. Dat vind ik erg prettig.”

Het onbekende bekend maken

Of het nu gaat om het organiseren van een medewerkersdag of het nemen van de verantwoordelijkheid voor het opstellen van offertes, ze stapt altijd moedig in het onbekende. “Ik krijg energie van nieuwe dingen uitproberen, dus ik ben dan ook één van de eerste die haar hand opsteekt als er iets nieuws is.”

“Ik had nog geen ervaring, maar ik dacht ‘waarom niet?’. Gelukkig besloot DLV Advies mij een kans te geven en hier zit ik, ruim een jaar later.”

Stimulerende werkomgeving

Celine is ambitieus en heeft haar blik al op de toekomst gericht. “Binnen DLV Advies wil ik graag doorgroeien naar een leidinggevende functie”, zegt ze vastberaden. “De opleidingsmogelijkheden hier zijn hier erg goed en ik word volop gestimuleerd om mezelf te ontwikkelen.”

Meer over Celine

Secretaresse

DLV Advies Vianen
DLV Advies
Lage Biezenweg 5a
4131 LV Vianen

Bekijk onze beschikbare vacatures

WORD JIJ CELINE'S NIEUWSTE COLLEGA?

Werken bij DLV Advies betekent afwisseling, veel vrijheid en volop kansen om je doelen te bereiken. Je werkt voor het grootste agrarische adviesbedrijf dat betrokken is bij de nieuwste innovaties in de agrarische sector op het gebied van onder andere emissiebeperking, mestbewerking en energie. DLV Advies werkt landelijk en is marktleider als het gaat om advisering aan agrarisch ondernemers binnen de varkens- en rundveehouderij en agrarische bouw.